Купити пиво оптом в Україні

Купити пиво оптом в Україні

Неповторний хмільний аромат пива, що зачаровує, притягує до себе все більше поціновувачів цього слабоалкогольного напою. А якщо воно виготовлене з натуральних інгредієнтів з дотриманням старовинних традицій та класичних рецептур, то таке хмільне гідне всілякої поваги. Саме тому воно з давніх-давен займає особливе місце в житті людини та на її святковому столі, демонструючи гостинність господарів, збираючи друзів за теплою бесідою, підтримуючи цінності дружби та спорідненості. На честь пива влаштовують пивні свята та культові фестивалі, де пропонується гостям продегустувати різні сорти, ним насолоджуються у пивних барах та пабах, купують у магазинах для домашнього вживання. І звичайно ж, на ньому будують прибутковий бізнес, купуючи пиво оптом відомих марок у надійних виробників.

Кому цікаво купити пиво за оптовою ціною

Купити пиво оптом в Україні – відмінний варіант для тих, хто хоче відкрити свій бізнес та розвивати комерційну діяльність. Цей продукт затребуваний будь-якої пори року, у нього дуже широка аудиторія та гарний попит, що є значним плюсом при перепродажі. А якщо він буде представлений популярними марками, а асортимент розширений різними сортами та супутніми товарами, то розвиток підприємницької діяльності піде ще активніше і без будь-яких ризиків. Мінімум вкладень і ви на вершині успіху.

Купити пиво Україна пропонує для:

  1. Дистриб'юторів;
  2. Барів, ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування, де клієнти замовляють пляшкове та розливне пиво;
  3. Роздрібної торгівлі при замовленні великих партій.

Оптові закупівлі пива вигідні як виробникам, так і замовникам, адже продукція надходить прямо із заводу, а це означає, що в її вартість не закладено додаткових накруток, які роблять посередники. Таким чином можна отримати прибуток на 20, а то й на всі 50% більше. Крім того, купуючи пиво оптом у кегах та пляшках, ви завжди будете впевнені в його якості, адже це не кустарне виробництво, а промислове, де суворо дотримані санітарні норми, технології варіння та різні нормативні акти.

Ще один приємний момент масштабних закупівель пінного хмільного - практично всі виробники забезпечують доставку в потрібний регіон країни, а також допомагають розкручувати ваш бізнес, надаючи розумну ціну, рекламну продукцію, унікальні торгові пропозиції та інші комплексні рішення.

Пиво оптом - великий асортимент

Пиво оптом - великий асортимент

Купівля пива за оптовими цінами - це чудова нагода для бізнесменів розширити свій асортиментний ряд різними сортами. За рахунок низької вартості кожен оптовий клієнт зможе придбати всі представлені заводом-виробником сорти пінного напою, тим самим задовольнити потреби та уподобання кожного споживача. Це означає, що ви поповните товарний ряд свого підприємства хмільним низового і верхового бродіння, серед якого різні види елю та лагеру. Вони відрізняються витримкою, смаком, кольором, ароматом, різним ступенем міцності, вираженими пивними, карамельними, шоколадними, медовими та іншими нотками. Чим більше ароматів, тим більше клієнтів та виручки. І все це дуже доступно.

В якій тарі можна придбати пиво оптом

Сьогодні купити пиво оптом в Україні можна в будь-якій тарі завдяки тому, що виробники розливають його не тільки у скляні та ПЕТ-пляшки ємністю 0,5 та 1 л, але й у бляшанки та спеціальні металеві кеги об'ємом 20, 30 та 50 л.

Вибираючи для своєї фірми продукт, є можливість віддавати перевагу тій тарі, яка зручніша і практичніша для вас.

Купити пиво за оптовими цінами у скляних пляшках

Купити пиво за оптовими цінами у скляних пляшках

Це найбільш популярний та звичний формат для торгових мереж та простих покупців. У цей посуд розливають близько 40% вітчизняного хмільного. Як правило, це пляшки темного кольору ємністю 0,33 та 0,5 л. Темно-зелений та темно-коричневий колір обраний не випадково, адже він надійно захищає рідину від взаємодії із сонячним світлом, зберігаючи первісні смакові якості пінного. До того ж, скло відноситься до екологічно чистої та безпечної сировини, воно не вступає в реакцію з вмістом. І незважаючи на те, що розлив слабоалкогольного в скляні судини занадто затратний для виробників, вони роблять усе можливе, щоб покупець мав гідну альтернативу. Збільшити продажі у кілька разів дозволить гарна викладка товару та “алкогольне” оформлення інтер'єру в кафе, ресторанах, супермаркетах та навіть у маленьких продуктових магазинах, які мають право на продаж алкогольних напоїв.

За вартістю напою у скляних ємностях завжди дорожче, проте купувати їх економічно, адже саму пляшку після її спустошення можна здати на вторинну переробку, отримавши певну винагороду. Єдиним мінусом є те, що цей матеріал досить крихкий і при транспортуванні вимагає додаткових запобіжних заходів.

Придбати пиво оптом у ПЕТ-пляшках

Придбати пиво оптом у ПЕТ-пляшках

Хоча декого і беруть сумніви щодо цієї тари, але при дотриманні рекомендацій вона чудово зберігає напій у незмінному вигляді з моменту розливу до зазначеної на упаковці дати використання. І навіть не дивлячись на те, що ПЕТ краще за інші ємності пропускає світло та повітря, матеріал повністю відповідає галузевим стандартам, що підтверджено численними тестами та випробуваннями. Основою для виробництва пластикової ПЕТ-упаковки є недорогий поліетилентерефталат, що здешевлює вартість тари та знижує підсумкову вартість продукту, а це добре для самих виробників, оптових замовників та простих споживачів.

До того ж використання пластикових ємностей допомагає виключити бій тари при транспортуванні, який може виникнути зі склотарою, а гвинтовий ковпачок дозволяє відкрити ємність без додаткових засобів і при необхідності легко закрити. Як і скло, пластик можна здавати на вторинну переробку, але в порівнянні з ним ПЕТ-упаковка має гарну пластичність, високу міцність, зручність при транспортуванні та зберіганні готового продукту.

Купить пиво оптом в кегах

Кегове пиво сьогодні дуже популярне серед підприємців, на ньому будується досить прибутковий бізнес. І не дивно, адже оптові закупівлі гарантують вкладення коштів з високою рентабельністю, а за грамотної організації бізнесу, окупність настає в мінімальні терміни. До того ж, розливне завжди має найкращу ціну за 1 л, та й затребуване воно у будь-який час, але особливо влітку, коли необхідно вгамувати спрагу.

Знавці і гурмани кажуть, що пінне з кег має найкращий смак, воно свіже, ароматніше і корисніше, адже зазвичай у цю тару розливають "живе" пиво. Воно не містить консервантів, а процеси бродіння продовжуються і після розливу в бочки, від чого продукт стає ще більш насиченим. І хоча у нього невеликий термін придатності, він придбав своїх шанувальників і розходиться практично відразу після відкриття бочки.

Якщо говорити про самі кеги, то це спеціальні металеві ємності, які менш схильні до пошкоджень і в яких створені всі умови для тривалого зберігання готового напою. Вони не пропускають світло, стійкі до хімічної дії та повністю герметичні. Залежно від моделі вони можуть бути розраховані на 20, 30 і 50 л, що дозволяє підприємцям замовляти пиво оптом у кегах потрібного обсягу.

Яке пиво краще купувати оптом

Яке пиво краще купувати оптом

Купити пиво за оптовою ціною для розвитку бізнесу завжди є рентабельним і це відома істина. Але, яке хмільне запропонувати кінцевому покупцю знають не всі. А насамперед потрібно звернути увагу на відомі українські марки, які вже мають певну популярність серед споживачів та завоювали їхню довіру своєю чудовою якістю. В даному випадку вам не доведеться витрачати кошти на рекламу, адже покупцеві вже відома ця продукція та її характеристики.

Якщо доводиться вибирати між пастеризованим і не пастеризованим, то природно, що пінне, що не пройшло пастеризацію, займає кращі позиції в рейтингу. Його ще називають "живим". Це виключно завдяки тому, що для його виробництва використовують лише натуральні продукти (вода, солод, хміль та дріжджі), а сам напій не піддають впливу високих температур (пастеризації). Через такі технологічні особливості в хмільному залишаються живі дріжджі і зберігається досить багато корисних речовин. Воно смачніше, ароматніше та корисніше для організму так, як не містить барвників, консервантів та інших штучних компонентів, які використовують при виготовленні пастеризованого хмільного зілля.

Хочеться відзначити, що серед “живого” пива завжди знайдеться гідний Лагер зі своїми солодовими нотками, світле Жигулівське з відомою хмелевою гіркуватістю, усіма шановане Класичне, а також Пшеничне з чистим смаком солоду та інші світлі та темні сорти. Це означає, що роздрібні магазини, бари чи ресторани завжди можуть задовольнити запити своїх клієнтів, від яких залежить прибуток всього бізнесу.

Плюс до всього, реалізувати хороший якісний товар – це завжди відмінна репутація, про яку не варто забувати при побудові бізнесу. Він швидко продається, супроводжується сертифікатами, що підтверджують відмінну якість.

Ціни на оптові закупівлі пива

Сьогодні дізнатися ціни на оптову закупівлю пива не важко, для цього замовники просто зв'язуються по телефону з менеджером компанії-виробника. Для них створюються комфортні умови для замовлення та співпраці загалом. Будь-який поважаючий себе керівник робить все можливе, щоб зробити цю співпрацю максимально корисною для обох сторін. Воно й зрозуміло, адже великі партії завжди вигідні для рітейлерів, великих магазинів та оптових регіональних баз. Вони дозволяють заощадити від 20 до 50% порівняно із закупівлею того ж продукту у дистриб'юторів. Тариф може відрізнятися залежно від обсягу, використовуваної тари та сорту напою, як правило, він формується цілком справедливо та лояльно.

Каталог слабоалкогольної продукції завжди можна подивитися на сайті, це дуже багато сортів та смаків.

Вважають, що оптові продажі - це великий опт, який має індивідуальні рішення для різних груп. Завдяки масштабним виробничим лініям, на заводах завжди є достатньо продукції, що гарантує регулярні її поставки згідно договору, без затримок і збоїв. Це чудова новина для власників бізнесу, адже їм не доведеться перейматися нестачею продукту.


Читайте також: