Бердичівське пиво - живе та натуральне пиво в Україні

Бердичівське пиво - живе та натуральне пиво в Україні

Легендарне Бердичівське пиво - найкраще пиво в Україні, яке має традиційний смак, приємно освіжає, добре піниться, має чистий процес виробництва.

Бердичівське пиво - живе, натуральне, воно презентується підприємством ТОВ "Бердичівський пивоварний завод", яке зайняте у сфері виробництва, обороту та реалізації своєї продукції. Воно розташоване у Житомирській області, де ще 1861 року чеський колоніст Станіслав Чеп придбав ділянку землі та побудував на ній завод з виготовлення пива. До його складу було включено кілька виробничих цехів та артезіанську свердловину глибиною 110 м, яка діє й донині. З цього періоду виробництво розширювалось, масштабно реконструювалося, а саме обладнання оновлювалося новими автоматичними системами. Якщо 1925 року на ринок країни виходило лише чотири сорти цього елітного напою, то сьогодні їх уже 13, серед яких 12 світлого та 1 – темний. Представлені варіанти люблять і поважають в усіх кутачках нашої країні. Їх, як і півтора століття тому, виготовляють за класичною стародавньою технологією, виключно з натуральних, екологічно безпечних інгредієнтів: солод із власної солодовні, без сторонніх домішок вода з артезіанської свердловини, запашний український хміль та секретна раса дріжджів.

Чому бердичівське найкраще пиво в Україні?

Поціновувачі пінного часто кажуть, що після одного кухля бердичівського пива нічого не буде, крім бажання випити ще один кухоль цього хмільного зілля. І це не випадково, адже ця торгова марка відповідає всім стандартам якості, її продукція є одним із найпопулярніших зразків українського пива, доступних споживачам у всіх регіонах нашої країни. Вона має товарний знак виробника, характеризується помірним вмістом алкоголю (об'ємна частка спирту становить від 3, 5 до 6,5%). Завдяки особливостям технологічних операцій, це пиво виходить живе, натуральне, найсмачніше та найсвіжіше.

Ми завжди шукаємо альтернативу, щоб поціновувачі пива отримували його із зразковими характеристиками. Недостатньо споживачам дати сам продукт, важливо донести до кожного, що у нього немає конкурентів на ринку, оскільки виготовляється з екологічно безпечних інгредієнтів із застосуванням унікальних технологій, які зберігають корисні властивості кожного компонента.

Пояснити переваги хмільного напою дуже просто:

1. Вся номенклатура виготовляється за старовинною класичною технологією виключно з натуральної сировини, в якій не містяться токсичні елементи, пестициди та інші шкідливі для здоров'я речовини;

2. Основним складом пінного "зілля" є вода, солод та хміль. Дуже важливо, що світлий та темний солод наш завод отримує з власної солодовні, а воду – з артезіанської свердловини, розташованої на території броварні. Висока якість хмелю, хімічний склад води та солоду роблять пінне дійсно ідеальним, а смак – вишуканим;

3. Завдяки чотириступінчастій фільтрації нам вдалося виключити етап пастеризації, який хоч і продовжує термін придатності, але вбиває частину корисних мікроелементів і вітамінів. Саме тому наше непастеризоване пиво називають живим та натуральним, у ньому залишаються живі дріжджі та ферменти, корисні для здоров'я, зберігається приємний смак та свіжий запах, відсутні консерванти та штучні компоненти;

4. Ми практикуємо системний підхід до забезпечення якості, контролюємо кожен етап роботи – від надходження сировини до розливу готової продукції. Ми забезпечуємо кожному сорту властиві йому кольоровість, кислотність, відносну густину, об'єм спирту та інші необхідні показники;

5. На виробництві дотримуються як технології, а й санітарні норми.

Що таке "живе" пиво?

Живе пиво - це непастеризоване пиво з менш коротким терміном придатності порівняно з тим, що піддається термічній обробці та в цьому і є його перевага. Стійкість у всіх сортів непастеризованого напою становить лише 30 діб, у Леона - 40 днів, тоді як пастеризоване може зберігатися до 60 днів, а якщо додати консерванти, то й цілий рік. І хоча в обох випадках для приготування використовують ті самі компоненти, процес пастеризації значно змінює хіміко-фізичні властивості напою і погіршує його смакові характеристики. Пастеризацію використовують лише ті виробники, які більше дбають про продовження терміну реалізації, а не про здоров'я своїх покупців.

Принципова особливість нашого пива в тому, що для його одержання ми не використовуємо теплову обробку, стабілізатори, консерванти чи барвники, і це наш великий плюс.

У непастеризованому пінному "зіллі" залишаються живі дріжджі, тому воно міцніше, більш насичене і багатше на незвичайні смакові нотки, бурштиновий його колір напрочуд іскристий, а біла пінна шапка може триматися до п'яти хвилин. У ньому міститься достатня кількість корисних для організму мікроорганізмів, амінокислот, бактерій та вітамінів, тому вже з першого ковтка в ньому можна розпізнати освіжаючий тонкий букет з енергійним характером.

Взяти хоча б Бердичівське Лагер, яке виробляється з 2008 року, воно не пастеризується, бродить у відкритих чанах та дозріває у лагерних підвалах. Воно порадує вас приємними солодовими нотками, легким смаком та м'якою хмелевою гіркотою наприкінці. Є й інші гідні варіанти цієї торгової марки, які характеризуються середньою міцністю, хмелевою терпкістю, невеликою кислинкою та зовсім різними відтінками запаху: Старий Бердичів, Ювілейне, Оригінальне, Кармеліт, яке відноситься до ексклюзивної категорії та вариться лише в зимовий час. Незважаючи на таку різноманітність, усім цим зразкам властива одна спільна риса - вони не піддаються пастеризації, а отже, мають “живе” походження.

Вживання в невеликих дозах непастеризованого пива може принести велику користь для організму:

1. Вітаміни, що містяться в непастеризованому напої, присутні в тій формі, що добре засвоюється організмом. Вони позитивно впливають на шкірний та волосяний покрив;

2. Наявність калію та заліза сприяють згортанню крові та нормалізації артеріального тиску;

3. Фенольні сполуки забезпечують антиоксидантну дію, вони попереджають формування тромбів, розвиток інсультів та інфарктів;

4. Екстрактивні речовини хмелю забезпечують седативний ефект, нормалізують сон та заспокоюють нервову систему;

5. Попереджає порушення метаболізму, очищає нирки, нормалізує рівень холестерину, вважається відмінним енергетичним напоєм;

6. Збирає друзів, підвищує настрій, а з хорошою закускою перетворює будь-яке гуляння у веселу вечірку.

І хоча Бердичівське пиво – найкраще пиво в Україні, не варто забувати, що вживання будь-якого алкоголю у великих кількостях може призвести до звикання. Один літр пива звичайної міцності забезпечує надходження у кров близько 40 г етанолу. Це межа алкоголю, допустимого для вживання на добу. Середня норма становить 0,5 л на день, тому слід обмежитись цим обсягом.

Органолептична оцінка пива

Залежно від рецептури, типу дріжджів, температури бродіння та тривалості дображування, пиво можна розділити на світле та темне. Зробити його органолептичну оцінку самостійно складно, але цілком можливо, якщо ви справжній поціновувач цього напою і знаєтесь на його видах. Вам доведеться оцінити смак, аромат, колір, прозорість, пінистість та піностійкість. Але почніть спочатку з оцінки зовнішнього оформлення, зверніть увагу на зовнішню чистоту ємності, герметичність упаковки, повноту наливу, правильність наклейки етикетки та наявність дати, яка вказує, коли закінчується термін зберігання.

Колір

Пінисте може мати свій особливий відтінок і відрізнятися за колірною інтенсивністю залежно від його типу: світле має світло-золотистий колір з характерно прозорістю, а темне можна відрізнити по більш насиченому темно бурштиновому кольору. Насиченість багато в чому залежить від технологічних операцій, кількості солоду та властивостей складових інгредієнтів. Наприклад робота із затирання і варіння пива підвищують насиченість відтінку, а бродіння - знижує. Великим недоліком для світлого напою є зелений, занадто темний та червоні відливи. Критерії оцінювання світлих і темних тонів відрізняються, для темного представника вимоги менш суворі.

Прозорість

Пиво живе натуральне повинно мати відповідну прозорість та “іскру”. Визначити її ви зможете ще до того, як вирішите скуштувати алкоголь. Для цього достатньо лише подивитися на рідину через чисте скло склянки, в якій заломлюється світло. Якщо рідина занадто каламутна, є осад високої концентрації, отже вона зроблена з порушенням технологій і вживання її неможливо.

Пінистість

Піноутворення характеризується висотою шару піни в мм та її стійкістю у хвилинах. Визначити цей показник теж досить легко, якщо у вас під руками є секундомір та міліметрова лінійка. Для пляшкового пива хорошим показником вважається висота піни, що становить 40 мм, а її стійкість – 4 хв. Якщо піна біла, досить щільна, не містить бульбашок, довго тримається і залишається на стінках спустошеного келиха - слабоалкогольне відповідає високим стандартам, воно просто ідеальне. Заради такої пінки можна купувати свій улюблений напій щодня.

Смак та запах

Ці характеристики можна визначити, скуштувавши напій невеликими ковтками. Рідина, що максимально відповідає потребам клієнтів, гармонійно поєднує в собі смак і запах, має правильний, глибокий, хмелевий, дріжджовий, свіжий, чітко виражений смак, а також шляхетну гіркоту, що йде від хмелю. Вона повинна бути м'якою та легкою, швидко проходити та відповідати певному типу пива, але якщо гіркий присмак на язиці затримується надовго – значить пінне не відповідає заявленим характеристикам. Темним маркам притаманні яскраво виражений смак та солодкість, у світлих – переважає тонка хмельова гіркота та чистий солодовий смак без сторонніх домішок.

У правильному пиві не повинно бути кислого, неприємного мильного, вираженого дріжджового запаху, присмаку селери, зайвого хлібного чи фенольного присмаку, поява яких зумовлена порушенням технологічних процесів. Такі побічні явища називають дефектами.

Реалізація Бердичівського пива

Відмінними рисами кращого пива в Україні є якість, ми зробили на цьому ставку і не помилилися, адже гарний та смачний хмільний напій люблять усі без винятку. Він швидко продається. Напевно, і ви вже спробували ці легендарні аромати, а якщо ні, то саме час дізнатися, що таке справжнє бердичівське пиво. У нього позитивна репутація, відомий смак та цікава класична рецептура, яка виступає запорукою відмінних властивостей.

Розливається продукція у скляні та ПЕТ-пляшки об'ємом 0, 5 та 1 л, а також металеві кеги ємністю 20, 30 та 50 л. Що стосується оформлення етикетки, то вона виконана у повній відповідності до концепції бренду, у неї яскравий сучасний дизайн, що привертає увагу споживачів. Центральною її частиною є логотип заводу, стилізований під вежу, зображену на гербі. На етикетці ми надаємо всю необхідну для споживача інформацію: найменування та сорт, значення об'ємної частки етилового спирту, дату розливу та час зберігання, склад основної сировини, харчова цінність та інші дані.

Вартість живого бердичівського пива

Напевно, ще є люди, які пам'ятають, що за радянських часів півлітрова пляшка цієї “смакоти” коштувала всього 42 копійки. З того часу багато води витекло, але цінова доступність залишилася незмінною. Особливо рентабельно робити оптове замовлення прямо від виробника. Це дозволить мінімізувати витрати на закупівлю та не платити посередникам, до того ж оптові покупці мають гарні умови для співпраці.

ТОВ "Бердичівський пивоварний завод" радий співпрацювати з великими дистриб'юторами, з якими обговорюються умови співпраці та складається договір.

Вся продукція має сертифікати відповідність згідно вимогам стандартів якості ISO. Вона затребувана українськими споживачами, тому підвищений попит та гарна окупність гарантовані. У нас величезний вибір товару, який завжди є в потрібній для вас кількості. Ми забезпечуємо безперебійні постачання у будь-який регіон країни та створюємо вигідні умови для співпраці. Залишити заявку на партнерство ви можете у будь-який зручний для вас час.

 

Читайте також: