Бердичівське пиво оптом та його ціна

Бердичівське пиво оптом та його ціна

Легендарне, справжнє, натуральне, живе бердичівське пиво за оптовими цінами.

Бердичівське пиво - це візитна картка не тільки міста, а й країни, його виробляють із любов'ю та повагою до оригінальних класичних технологій без пастеризації та консервантів. Продукція здобула вдячність споживачів у всіх регіонах нашої країни, вона має безліч нагород, отриманих на вітчизняних та міжнародних конкурсах: 10 срібних, 6 бронзових, 36 золотих медалей, 6 разів нагороджувалась найвищою нагородою – Гран-Прі. І не дивно, адже напій характеризується відмінною якістю, розробляється за оригінальними рецептами з натуральної, високоякісної та екологічно чистої сировини. У лінійці продукції налічується 13 сортів пива і кожен має свою особливість.

Хто може купити пиво оптом на нашому виробництві

Незважаючи на те, що Бердичівська пивоварня постійно підсилює позиції на вітчизняному ринку, у нас, як і раніше, можна купити пиво оптом. Зростання попиту на українське пиво, створене фахівцями нашої броварні, зумовлене не лише його високою якістю та стилем пивоваріння, а й різноманітністю сортів, оригінальним дизайном, великою довірою до продукції та, звичайно ж, доступною ціною.

Сьогодні ми хочемо сказати слова подяки фахівцям підприємства за їхню майстерність та натхненну працю, а також подякувати нашим партнерам, постачальникам сировини, оптовим замовникам та всім тим, хто поважає і любить нашу продукцію. Вам усім ми можемо запропонувати пиво оптом. Україна нарощує технічний потенціал цієї галузі і це означає, що співвітчизники можуть вибрати найкраще пиво в країні. Ми поставляємо свій товар у різні мережі магазинів, ресторани, кафе та інші торгові точки по всіх регіонах. Ми пропонуємо демократичні ціни тим, хто відвідує екскурсії та бере участь у дегустації.

Чому люблять та купують продукцію Бердичівського пивоварного заводу

Для тих, хто не знайомий з нашою продукцією і бажає купити бердичівське пиво за оптовими цінами, буде цікаво дізнатися, як і за якою технологією виготовляється пінний напій на нашому підприємстві, які його переваги в порівнянні з іншими виробниками і чому його ціна є прийнятною для кожного.

Історія броварського виробництва у місті та заснування заводу датується 1861 роком. З того часу і по сьогодні завод розширявся, він неодноразово був реконструйований, доповнений новими цехами та новими лагерними танками для дозрівання пива. Застаріле обладнання замінили на більш сучасні та технологічні рішення, а процеси - автоматизували з урахуванням усіх гігієнічних, технічних та безпечних регламентів. Але попри це сама будівля більше нагадує пам'ятник архітектури, де звичайне ремесло переросло в технологію, де народжується живе натуральне пиво, яке вважають найкращим непастеризованим пивом в Україні.

За смаком та складом бердичівське пиво досконаліше за своїх конкурентів. У нас виключно чиста технологія – солод, хміль, вода та унікальна раса дріжджів, що збагачує смак пінного різними відтінками. Жоден із представлених нами сортів не містить консервантів та барвників, шкідливих для організму та є здоровим продуктом харчування.

Вважається, що пастеризація погіршує смак, тому ми ніколи не використовуємо цей процес на нашій броварні. І ви самі можете в цьому переконатися, якщо подивитесь на термін придатності, адже справжнє пиво здатне зберігати свій справжній смак без будь-яких добавок лише місяць.

Інші переваги бердичівського пива

  • У нашому пиві досить багато корисних вітамінів, мінеральних речовин та мікроелементів, воно освіжає з першого ковтка, залишаючи приємний післясмак і бажання замовити ще пару літрів;
  • Для його виготовлення ми використовуємо добірний солод власного виробництва із спеціальних пивоварних сортів зернових та чисту воду із артезіанської свердловини, глибина якої становить 110 метрів. Вона повністю задовольняє всім органолептичним, хімічним та мікробіологічним вимогам, що висуваються до питної води відповідно до чинних нормативів. Вона не має домішок важких металів, більше того, вона відповідає специфічним для пивоварної промисловості технологічним умовам, що позитивно впливає на сам процес приготування пива, роблячи його натуральним, справді живим та корисним;
  • Ми суворо дотримуємося технології виробництва, контролюємо кожен етап робіт, починаючи з пророщеного в солодовому цеху зерна до фільтрації сусла, ферментації, дозрівання та розливу;
  • Ми працюємо за власними ексклюзивними рецептами, змінюючи склад інгредієнтів, час і температуру бродіння. Саме тому ми можемо надати своїм клієнтам 13 сортів пива з різними смаковими якостями. Кожен новий сорт пінного напою – це плід роботи та знання безлічі фахівців: хмелярів, пивоварів, лаборантів, експертів-дегустаторів. Але перш, ніж познайомити широку аудиторію з новим хітом, на його створення може піти цілий рік. Зате потім він отримує назву і виходить на ринок у вигляді зіркового сорту, всі фанати хочуть першими його спробувати, оцінити приголомшливий аромат і незвичайний смак. Їм цікаво, як напій проявить себе у келиху.

Пиво оптом

Секрети технологічного процесу

Пиво відноситься до слабоалкогольних напоїв, міцність яких становить від 3 до 9 градусів. Отримують його методом бродіння зернового солоду з додаванням дріжджів, хмелю та води.

Кожен сорт унікальний по-своєму, має виражений характер, максимальний смак, вишуканий хмелевий аромат і тонку гіркоту, споживачі готові платити саме за таке пиво оптом. Ціна формується розумно, щоб споживачі могли дозволити собі не лише спробувати, а й вдосталь насолодитися прохолодним, темним чи золотистим лагером, пивом з апетитною високою пінкою.

Якщо говорити про саму технологію виготовлення, то вона складається з безлічі етапів. Спочатку зернові, пророщені в солодовому цеху, сушаться в сушарці, потім солод надходить на солододробарку, де подрібнюється і розкриває оболонку зерна. Робиться це для того, щоб отримати більше крохмалю у процесі затирання. Світле пиво виготовляється на основі необсмаженого солоду, тобто світлого солоду,  а для отримання темного, його необхідно обсмажити. Таке пиво відрізнятиметься солодкуватим смаком із яскраво вираженим карамельним або шоколадним тоном, у нього відсутній гіркий присмак.

Після цього відбувається затирання, яке активує ферменти та впливає на смакові якості напою. Під час цього процесу натуральні ферменти, присутні в солоді, розщеплюють крохмаль, утворюючи цукри, які згодом перетворюються на спирт. На виході виходить рідина, у складі якої є такі інгредієнти, як цукор та вода. Ця рідина називається суслом.

Є ще процес фільтрації сусла (максимальне відділення солодкого сусла від нерозчинної дробини), варіння сусла, охмелення, охолодження, ферментація, дозрівання, розлив. Деякі виробники проводять ще пастеризацію, що дозволяє збільшити термін зберігання пива. Бердичівська броварня турбується не лише про якість свого товару, а й про споживачів. Саме тому ми виключили з процесу термічну обробку, у зв'язку з чим хмільний напій зберігає свіжіший смак та запах. Непастеризоване пиво значно смачніше, багатше і живіше, воно насичене вітамінами, мікроелементами, амінокислотами, а значить - корисніше.

Що ж, непастеризоване пиво готове до оптових продажів, у нього є прийнятна ціна, дивовижний насичений смак, приємний аромат і незабутній післясмак. Не поспішайте спустошувати келих, прислухайтеся до своїх відчуттів, адже деякі сорти відкривають свої секрети не відразу, а поступово.

Відмінності непастеризованого та пастеризованого пива

Серед любителів пінного часто виникають суперечки, яке пиво краще, пастеризоване чи непастеризоване. Але щоб відповісти на це питання, потрібно розуміти, що сам процес пастеризації – це додаткова термічна обробка, під час якої пригнічується процес розмноження дріжджових клітин та бактерій, відбувається карамелізація білків та цукрів, з'являється неприємна кислинка, запах напою робиться менш вираженим, колір більш темним. Єдиним позитивним моментом у такій тепловій обробці є збільшення терміну придатності.

Непастеризоване має чудовий букет, "живий" насичений смак і звичайно ж - усіма улюблену стійку піну, що досягає висоти 5-7 см. Воно неодмінно порадує вас запахом ароматичних смол. Слід зазначити, що непастеризоване пиво містить у 10 разів більше життєво важливих вітамінів, багато поживних речовин, амінокислот, мікроелементів та дубильних речовин.

Виявлено позитивний вплив непастеризованого хмільного на організм людини:

1. Вміст вітамінів сприятливо впливає на структуру шкірного покриву, нігтів та волосся;

2. Поліпшується травлення, адже кислоти, що містяться в напої, добре розщеплюють білки;

3. Нормалізується нервова система, покращується згортання крові;

4. Має сечогінний ефект і здатність стимулювати імунітет, перешкоджає відкладенню холестерину на стінках судин.

Безумовно, якщо йдеться про корисні властивості пива, то його слід приймати тільки в допустимих дозах, у надто великій кількості будь-які спиртні напої викликають звикання та розвиток алкоголізму.

Пиво оптом: ціна та концепція її формування

Якщо ви вирішили купити пиво оптом, його ціна має вас зацікавити насамперед. Незважаючи на складність технологічного процесу, тривалий період, необхідний для дозрівання пінного та інші витрати виробництва (оплата праці, комунальні платежі, зберігання), ми формуємо цілком розумні ціни. Звичайно ж, на вартість впливає сорт пива, але до ціноутворення ми не включаємо попит на продукт чи сезонність.

Якщо порівняти якість нашої продукції з іншими виробниками та саму вартість пива, то впевнено можна сказати, що наші ціни розумні, обґрунтовані та цілком доступні.

Якщо ви є власником ресторану, пабу, магазину, кафе або іншої торгової точки, в якій є всі дозволи на продаж алкогольних напоїв, ми можемо розглянути умови співпраці. Для постійних замовників у нас є лояльні пропозиції. Ми цінуємо своїх партнерів, будуємо з ними співпрацю на довірчій основі.

 

Читайте також: