Бердичівське пиво оптом прямо із заводу

Бердичівське пиво оптом прямо із заводу

Пиво оптом від виробника - запорука вашого бізнесу, душевних посиденьок, теплої атмосфери та відмінного настрою.

Мудрі філософи, прозаїки, поети, письменники і навіть гумористи оспівують хмільне “зілля” у своїх творах, демонструють справжню любов до пінного, особливо, якщо воно відповідає високим стандартам якості та має справді “живу” природу походження. Знаменитий історик Вільям Похльобкін називав такий напій “живою водою”, а чоловіча традиція дружно збиратися у лазні, розпивати холодненьке з в'яленою рибкою та солоними горішками не вичерпала себе й донині. Дотримуватися всіх цих традицій легко, якщо з вами є келих справжнього бердичівського пива, купити яке ви можете просто із заводу.

ТОВ "Бердичівський пивоварний завод" пропонує пиво від виробника дистрибютерам, власникам ресторанів, кафе, барам та магазинам, роздрібним торгівельним мережам, з якими заключає договір про співпрацю.

Чому пиво із заводу вигідно замовляти

Бердичівське пиво із заводу завжди вигідніше купувати і ми надамо вам кілька обґрунтованих причин:

1. Ви співпрацюєте безпосередньо з броварнею, а значить отримуєте ціну без націнок посередника;

2. Ви купуєте за вигідною ціною продукцію, яка завоювала велику популярність виключно завдяки тому, що пиво дійсно справжнє та “живе”, воно не піддається пастеризації, не містить консервантів та барвників, а отже – абсолютно безпечне для здоров'я;

3. Якісна продукція нашої броварні – запорука вашого успішного бізнесу та розвитку смакових властивостей споживачів;

4. Ми маємо власну солодовню, яка щорічно переробляє 2 000 т зернових, власну артезіанську свердловину глибиною 110м. і 3 сучасних технологічних елеваторів потужністю 2 300 т. Щороку ми випускаємо 1,5 млн. декалітрів, а це означає, що поставки будуть здійснюватися вчасно згідно з укладеним з вами договором;

5. Ми ведемо суворий контроль усіх етапів роботи, щоб поділитися своїм шедевром з усією країною та запропонувати хмільний, який відповідає високим стандартам;

6. Ви маєте шанс першими спробувати новинки наших пивоварів, адже ми постійно працюємо над розширенням асортиментного ряду. Сьогодні це 13 сортів, серед яких 12 світлого та один – темний. Завтра їх може бути значно більше;

7. Є перспектива придбати наш товар для реалізації у всіх куточках нашої країни.

Особливості Бердичівського пива від виробника

Бердичівське пиво від виробника – це натуральний продукт, який виготовлений відповідно до закону про чистоту. Броварня використовує метод бродіння зернового солоду з додаванням м'якої, кристально чистої артезіанської води, пивних дріжджів та свіжозібраного хмелю. Як бачите, всі інгредієнти натуральні та екологічно безпечні.

Залежно від напою, вміст алкоголю може становити від 3, 5 до 6,5% за обсягом. Чистий солодовий смак з різними відтінками, свіжий насичений аромат, бурштиновий колір, особливий букет хмелю в кожному його ковтку, витримка від 21 до 60 днів при температурі +2 °C, без консервантів і пастеризації - це лише короткі характеристики та переваги широкої лінійки, презентованої Бердичівськими пивоварами.

У кожному з варіантів є своя родзинка: Бердичівське пшеничне має смак солоду та хмелю, світле пшеничне Gold – м'які збалансовані солодові нотки і легкий тон пшениці з пряними відтінками, сорт Леон чудово поєднує медову насолоду та аромат медових ноток з трав'янистим характером. Це варіант для тих, у кого з'явився інтерес до екстремально-трав'янистих сортів, маючи майже подвійний вміст алкоголю, він став улюбленцем споживачів, які поважають міцніші напої. Світлий Лагер відноситься до класичного низового бродіння, він характеризується свіжістю без вираженою солодкістю та гіркуватістю, а ось темний Вечірній бульвар має помірну міцність, присмак карамелі та хлібної кірки. Втім, у кожного сорту свій характер, його колір залежить від ступеня обсмажування та кількості темного солоду.

Що означає непастеризоване пиво від виробника

Процеси пивоваріння на нашій броварні складаються з кількох досить складних етапів. Під час виготовлення продукти проходять стадію помелу, затирання, кип'ятіння, охолодження, ферментації, дозрівання, розливу. Доводиться робити помел солоду, який повністю руйнує ендосперм зерна на дрібні шматочки, отримувати солодку рідину під назвою сусло, відокремлювати її від дробини та кип'ятити, додаючи хміль у потрібній для конкретного сорту кількості, а також дріжджі як основного гравця. Усюди доводиться дотримуватися норм, технологій та стандартів, створювати певний температурний режим, за яким доводиться стежити і який посилює спиртове бродіння. Так алкоголь отримує “градуси”. Існує думка, що темне пиво міцніше за світле, проте міцність визначається тривалістю бродіння.

Ми виключили з виробництва пастеризацію, яка хоч і збільшує термін придатності продукту, але робить його менш корисним та менш багатим на смак та аромат. Ми не додаємо консерванти та стабілізатори, наше пиво натуральне, “живе”, корисне для здоров'я. І презентуємо ми його з любов'ю про вас.

Непастеризоване пиво із заводу має особливі властивості, специфічний смак і аромат. Його називають "живим", натуральним, екологічно безпечним. Виключивши термічну обробку, ми зберегли пінному початкові смакові характеристики, його свіжість, запах смол ароматичного хмелю і той шлейф, який утворюється при варінні солоду та додаванні культурних штамів дріжджів. Так народжується смачна, багата, прозоріша і світліша консистенція, яка зберігає в собі багато корисних речовин, вітамінів і мікроелементів, що благотворно впливає на організм.

Хочеться відзначити, що не всі броварні дбають про високі показники своєї лінії, вони ставлять у пріоритеті тривалий період зберігання, тому пастеризація є обов'язковим етапом у виготовленні пива. Таким чином вони збільшують експлуатаційні властивості до 6 місяців, у той час, як непастеризоване зберігається лише місяць.

Як вибрати сорт пива від виробника

Щоб знайти ідеальний сорт пива для свого ресторанчика або кафе, ви можете замовити екскурсію, де буде можливість продегустувати кожен сорт, занурюючись у чарівні його аромати.

Не секрет, що цінителі “холодненького” чудово розуміються на всіх тонкощах культури споживання слабоалкогольного “зілля”, вони знаються на стилях і можуть із заплющеними очима відрізнити темне від світлого, визначити його компоненти та відповідність стандартам. Для тих, хто ще не знайомий з нашою лінійкою, дегустація допоможе визначитися з вибором та кількістю того чи іншого сорту для замовлення. Знайте, що з теплого пива ароматика вивітрюється швидко, а дуже холодне не дозволяє оцінити його за всіма наявними критеріями. Щоб смак і аромат розкрилися так, як було задумано пивоварами, температура слабоалкогольного повинна бути в межах 10-12 °С.

Розлив рідини також потрібно здійснювати з дотриманням особливого правила: вона наливається в центр бокалу з висоти не менше 2,5 см таким чином, щоб утворилася піна, яка проходить оцінку. І тільки потім ємність наповнюється на ¾  її висоти. Починати дегустацію пива від виробника слід з найменшою концентрацією сухих речовин напою, поступово переходячи до найплотнішого. Перед кожним новим зразком слід прополоскати порожнину рота простою водою, інакше смаки змішуються на язиці та визначити властивості буде проблематично.

Визначаємо аромат та смак

Якщо ви визначилися зі стилем пива, яке хочете купити та продегустувати, зверніть увагу на його естетичні показники:

1. Висота піни. Хороша пінна шапка тримається кілька хвилин, вона характеризується білим відтінком, відсутністю найменших домішок і великих бульбашок;

2. Щільність, прозорість та колір, які є основними показниками складу. Для опису колірних градацій створили спеціальні таблиці, якими користуються на великих підприємствах. Самостійно оцінити щільність, прозорість і колір вибраного вами зразка можливо, якщо поставити його на тлі білого листа, він не повинен бути каламутним;

3. Аромат та смак. Щоб визначити основні запахи, кілька разів повертайте вмістом келиха за годинниковою стрілкою та зробіть глибокий вдих. Ви відчуєте свіжий та чистий аромат, властивий тим чи іншим стилям. Це можуть бути фруктові, хмелеві, дріжджові, трав'яні чи інші нотки. Перший ковток для визначення смакових властивостей робиться по-особливому. Спочатку рідину потрібно потримати на язиці, потім злегка відкрити рот, вдихнути повітря та тільки потім не поспішаючи зробити невеликий ковток. На цьому етапі ви відчуєте, чи є у слабоалкогольного необхідний баланс між інгредієнтами та чи присутні грубі дефекти.

Пам'ятайте! В хорошому пиві відсутня надмірна концентрація ефірів, надмірно хлібний або занадто спиртовий жорсткий смак, зайва кислотність і гіркота, запах вершкового масла, миючих засобів, варених овочів, сірки, що горить, або тухлих яєць. Перевищення допустимих значень може виникати в пивному зіллі, якщо є помилки у процесі зброджування, витримка відбувається під високим тиском, кип'ятіння сусла виконується недостатньо активно або порушені інші технологічні операції.

Точно можемо сказати, що у Бердичівському пиві ви не знайдете “неправильних” запахів та присмаків, що свідчать про порушення технології виробництва. У ньому є стиль, правильний смак, свіжий аромат і все тому, що воно живе, натуральне.

Навіть якщо ви не досвідчений сомельє, ви зумієте впоратися з дегустацією та визначити, яке потрібно купити пиво із заводу для свого бізнесу.

Користь слабоалкогольного пінного

Якщо вживати правильне, створене з екологічно безпечних продуктів пиво, яке не піддається пастеризації та консервації, то такий алкоголь буде не тільки нешкідливим для здоров'я, а й принесе багато користі людині. Впізнати такий продукт реально за коротким періодом зберігання та його складом: вода, хміль, дріжджі та солод.

Якщо говорити про хімічний склад непастеризованого пінного, то в ньому містяться мікроелементи та вітаміни групи В (В2, В5, В6, В12), які вважаються добрим антиоксидантом і позитивно впливають на кровотворну функцію. Дослідження показали, що наявність фенольних сполук перешкоджає тромбозу судин, тим самим запобігаючи розвитку інфаркту. Помірне вживання непастеризованого пива стабілізує артеріальний тиск, на 40% знижує ймовірність виникнення сечокам'яної хвороби та негативно впливає на бактерії, що спричиняють рак шлунка. Присутні альдегіди забезпечують міцний сон.

Звичайно ж, якщо йдеться про користь алкоголю на основі хмелю, то, швидше за все, йдеться про дотримання культури споживання, адже у великих дозах нашкодити може навіть мінеральна вода та молоко.

Де придбати пиво із заводу

Купити пиво оптом від виробника вам пропонує Бердичівська броварня, де великий асортимент, доступні та цілком вигідні ціни. Ми гарантуємо високу якість усієї лінійки при дотриманні правил та термінів зберігання.

 

Читайте також: