Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Власна солодовня

Власна солодовня, яка діє з 1902 року, забезпечує броварню якісним світлим, темним та карамельним солодом. Спеціалісти броварні дбають про кожну зернину, адже турбота з часом втілюється у справжню якість Бердичівського пива.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Артезіанська вода

Кришталево чиста вода, з власної артезіанської свердловини, глибина якої – 110 метрів, яка має унікальний хімічний склад разом із сучасними технологіями пивоваріння, роблять по справжньому живе, натуральне пиво.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Натуральна сировина

Броварня виготовляє легендарне живе пиво за класичною старовиною технологією, виключно з натуральної сировини. При виробництві пінного не використовуються жодні барвники, консерванти, тощо.

НЕЗМІННИМИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕ ЛИШЕ ВИСОКА ЯКІСТЬ,
А Й СТОЛІТНІ ТРАДИЦІЇ БРОВАРНІ

НЕЗМІННИМИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕ ЛИШЕ ВИСОКА ЯКІСТЬ, <br>А Й СТОЛІТНІ ТРАДИЦІЇ БРОВАРНІ

ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» підприємство харчової промисловості України, зайняте у сфері виробництва та збуту продукції броварства, яке було засновано ще у далекому 1861 році.

З самого початку заснування, пивоварня виготовляє легендарне живе пиво за класичною старовиною технологією.

Завдяки 4 ступеням фільтрації, пиво не проходить процес пастеризації та в напій не додаються жодні консерванти - це, в свою чергу, забезпечує гарантовану якість та стійкість пива.

Власна солодовня, яка діє з 1902 року забезпечує броварню якісним світлим, темним та карамельним солодом. На сьогодні потужність броварні складає 1,5 млн. декалітрів пива у рік та переробляє 2000 тонн солоду.

Солод використовується в багатьох промисловостях як джерело ферментів, але в пивоварінні він являється головною сировиною для виробництва пива. Тому підготовка зерна і біохімічні перетворення запасних речовин зерна під час солодопророщування мають особливо важливе значення.

Спеціалісти броварні дбають про кожну зернину, адже турбота з часом втілюється у справжню якість Бердичівського пива.

Кришталево чиста вода, з власної артезіанської свердловини, глибина якої – 110 метрів, яка має унікальний хімічний склад разом із сучасними технологіями пивоваріння, роблять по справжньому живе та натуральне пиво, яке вважається як найкраще пиво в Україні!

Броварня має 3 сучасних технологічних елеватори потужністю 2300 тонн, які дозволяють ефективно контролювати зберігання ячменю, пшениці та іншої найякіснішої сировини для виробництва пива.

Влітку 2020 рік підприємство отримало нагороду - «Бурштинову зірку», яка є найпрестижнішою серед українських виробників пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод.

ТОВ “Бердичівський пивоварний завод” щороку представляє свою продукцію на престижних вітчизняних та закордонних виставках та ярмарках. І скрізь продукція заводу відзначається високою оцінкою, займає призові місця, нагороджується медалями. Численні призи та медалі є красномовним свідченням високої якості продукції, що виготовляється підприємством. Ці успіхи - результат самовідданої праці спеціалістів броварні.

З 1996 року підприємство брало участь у 47 професійних конкурсах пива. За їх підсумками одержано 36 золотих, 10 срібних, і 6 бронзових медалей. 6 разів нагороджувалось найвищою нагородою ГРАН – ПРІ. Продукція підприємства визнавалася лауреатом Всеукраїнського конкурсу якості «100 найкращих товарів України».

На даний час броварня виготовляє 13 сортів пива, з яких 12 сортів світлого і 1 темний.